YÖK 100/200 bursiyerlerinin dikkatine! Dönem sonu raporlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.

Sevgili bursiyerlerimiz,

Tüm bursiyerlerin seçili oldukları  burs alanında (Biyomalzeme ve Doku Mühendisliği; Biyomedikal Teknolojiler; Nanobiyoteknolojik Güdümlü İlaçlar) dönem (2018-19 bahar) boyunca yaptıkları araştırma faaliyetlerini içeren bir rapor ve sunum hazırlamaları istenmektedir. Rapor formatına buradan ulaşabilirsiniz.
Danışmanlar tarafından onaylanan raporların teslim tarihi 17 Haziran 2019’dur.
Ayrıca, bu dönem BYM612, 719, 720 kapsamında seminer vermemiş olan öğrencilerin ve  dönem sonunda yeterlik sınavına girecek öğrencilerin dışındaki  tüm bursiyerlerin 18  Haziran 2019, Salı günü halen çalıştıkları/çalışacakları konuyla ilgili olarak Biomaterials, Acta Biomaterilia, Tissue Engineering ve Journal of Controlled Release dergilerinin birinden seçecekleri 2018 veya 2019 yılında yayınlanmış bir makaleyi sunmaları istenmektedir.  Sunumlar 10 dakika+5 dakika tartışma şeklinde olacaktır.

Sunumlara tüm bursiyerlerin ve danışmanlarının katılımı beklenmektedir.

Seçilen makalelerinizin pdf’ini  3 Haziran tarihine kadar menemse@gmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir.

İyi  çalışmalar.

Menemşe Gümüşderelioğlu

Ders Programı Akademik Takvim Fen Bilimleri Enstitüsü HÜ Kütüphaneleri Ders Kataloğu Eposta Sistemleri İletişim

Hacettepe Üniversitesi Biyomühendislik A.B.D.

06800 Beytepe/ANKARA